به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد به نقل از سیانبیسی، رمزارزها روز به روز در حال محکم تر کردن جای پای خود در بازارهای مالی هستند: پس از ممنوعیت موقت مبادلات دلاری در کوبا، فعالان ارزی این کشور از دولت خواسته اند تا بیتکوین را جانشین دلار در معاملات ارزی کند. منابع خبری از احتمال پذیرش رسمی بیتکوین در نیجریه و تانزانیا خبر می دهند که در صورت تحقق، آن ها را به مقاصد رسمی بعدی بعد از السالوادور تبدیل خواهد کرد.این مسایل سبب شده تا قیمت بیت کوین با عبور از ۴۰ هزار دلار به یکی از مرزهای اصلی روانی یعنی ۴۱ هزار دلار نزدیک شود که در صورت عبور از ان کار راحتتری برای صعود خواهد داشت.
ایلان ماسک هم که پیشتر با اعلام خبر توقف پذیرش بیتکوین توسط تسلا به دلیل نگرانی های محیط زیستی باعث آغاز ریزش بزرگ و گسترده بازار ارزهای دیجیتالی شد، این بار در توییتی مجددا از بیتکوین حمایت کرده است! وی با اشاره به اینکه تسلا تنها ۱۰ درصد بیتکوین در اختیار خود را با هدف اثبات نقدشوندگی این رمزارز به فروش رسانده، از پذیرش مجدد استفاده از بیتکوین در تراکنش های تسلا در صورت استفاده از انرژی های پاک برای استخراج آن خبر داده است.
دولت تایلند با هدف مقابله با تخلفات مالی، معامله میم کوین ها و توکن های غیرقابل تعویض (یا همان NFT) را در این کشور ممنوع اعلام کرد. میم کوین ها به ارزهای دیجیتالی اطلاق می شود که بیش از آن که دارای پشتوانه فنی باشند، به پشتوانه طرفداران خود و بیشتر با هدف سرگرمی عرضه می شوند. دوج کوین و شیبا از معروف ترین میم کوین های حال حاضر بازار محسوب می شوند.
مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی در حال حاضر ۱۷۳۰ میلیارد دلار برآورد میشود که این رقم نسبت به روز قبل ۱۱.۱۹ درصد بیشتر شده است. در حال حاضر ۵۳ درصد کل بازار ارزهای دیجیتالی در اختیار بیت کوین و ۱۶ درصد در اختیار اتریوم است. بیت کوین ۱۲ سال پیش توسط گروه گمنامی از معاملهگران بر بستر بلاکچین ایجاد شد و از سال ۲۰۰۹ معاملات اولیه آن شکل گرفت.
نظر شما